Hűségpontok beváltása kuponra

Hűségpont rendszer a Játékparadicsomban:

Értékeljük, hogy hűséges vásárlónk és ezt jutalmazzuk is. Hűségpont, tehát akkor lehet felhasználni, ha visszatér hozzánk és újra vásárol nálunk. Minden Játékparadicsomos regisztrált vásárló élhet ezzel a lehetőséggel, hűségpont automatikusan jár minden regisztrált vásárló vásárlása után.  Ez egy virtuális számlán gyűlik és belépés után bármikor megtekinthető az egyenleg a Kedvezmények menüpontban. 

A vásárlásaiért kapott hűségpontokat gyűjteni lehet 90 napig,  a következő vásárlásnál is fel lehet használni, így a fizetendő összeg a hűségpontok értékével csökken. A hűségpontok beváltásakor az adott vásárlás 50%-ig lehet hűségponttal fizetni.

A hűségpontok beváltási ideje a vásárlástól számított  90 nap, tehát 3 hónapon belül lehet beváltani a hűségpontokat vásárlásra! Csak regisztrált vásárlás után tud kupont beváltani, vendégként nem.

Szállítási költségért és utánvét felárért nem jár hűségkupon. A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható, készpénzre nem váltható és érvényességi időn túl nem felhasználható. Szállítási költség nem fizethető hűségponttal.

A hűségpontok beváltása és a kupon felhasználásának menete a következő:

1. Belépés után menjen a felhasználói fiókjába, a jobb felső sarokban a nevére kattintva

2. A Fiókom oldalon kattintsunk a Hűségpontjaim menüpontra

3. A táblázatban találja a beváltható hűségpontokat. Alul keresse meg és kattintson a Hűségpontok átalakítása kuponkoddá a következő értékben szövegre!

4. A beváltás után jegyezze fel a kapott Kupon-kódot, amit az alsó táblázatban talál:

5. A következő vásárlás alkalmával, használja fel a kupon-kódot úgy, hogy a Promociós kód sorba írja be a kupon-kódot:

6. Beváltás után ellenőrizze, hogy a vásárlás összegéből levónodott-e a kupon értéke: