Játékok átvétele:

Kapcsolattartó:

Baranyi Judit

Tel: 06/70/629-5313 hívható hétköznap: 10-16 óra között, egyéb időszakokban emailen:

Email: info@jatekparadicsom.com

Szállítási információk:

Csak valós emaillel fogadunk el rendelést, a hibás emailek miatt visszapattanó üzenetek azt jelzik, hogy a Rendelés visszaigazolás nem érkezett meg a Vevőhöz. Ezáltal a rendelés érvénytelen. 

A rendelést és a hibás emailes regisztrációt is töröljük a jogszabályi követelmények miatt. Kérjük ezért, gondosan körültekintően adja meg az adatait. Köszönjük!

 • Veszprémben, a cég székhelyén, Hérics u. 1/F. sz.(nincs költsége) vehető át hétfőtől csütörtökig munkaidőben. Fizetni a helyszínen lehet, vagy előre utalással. Ez nem üzlet, ezért mindig egyeztetni kell a vevőnek telefonon előre időpontot átvétel előtt. Címre nem szállítunk Veszprémben. 0Ft átvételi költség.

 • Budapesten, kijelölt helyeken munkaidőben, hétköznapokon, hetente egyszer (300Ft/ rendelés, több rendelés együttes átvétele esetén is csak egyszeri költség)  Fizetni a helyszínen lehet készpénzzel, vagy előzetesen előre utalással. Tömegközlekedési pontokon. Nem autóval szállítunk a dugók és a parkolás lehetetlensége miatt. A tömegközlekedés garantálja, hogy szinte mindig pontosan érkezünk az adott helyszínre. Pl. Népliget, Árpád-híd metróállomás, Nyugati pu. Blaha L. tér, Keleti, Örs, Moszkva tér, Déli pu., Móricz Zs körtér, valamint az ezek közötti megállóhelyeken is lehetséges. A 3-mas metro felújítása miatt az Árpád-hídhoz a metro felújítása miatt nem vállalok szállítást, mert kiszámíthatatlan az érkezés a késések és torlódás miatt. Kiküldjük időben, adott héten pár nappal előtte az adott hétre vonatkozó aktuális helyszíneket, időpontokat, azokból  választhat a vevő. Rendben választ várunk legkésőbb előző estig, csak ebben az esetben tudjuk vinni a megrendelt játékokat, termékeket az adott héten. Ha nem jó,kérjük akkor is válaszoljon,kérheti a következő hetet. Ha az egyeztetett mégsem jó az adott héten,legkésőbb előző estig kérjük lemondani,mert a hiába szállított rendelést még azon a napon töröljük,a többi vevő érdekében. Az adott helyszínen 5 percet tudunk várni, a többi pontosan érkező vevő védelmében. Címre nem szállítunk Pesten. 

 • Székesfehérvár, buszpályaudvaron munkaidőben, buszról leadva,(300Ft/csomag, több rendelés együttes átvétele esetén is egyszeri költség). Fizetni a helyszínen lehet készpénzzel, vagy előzetesen előre utalással. 8-as kocsiállásnál, amikor megáll ott a busz.Kiküldjük időben, adott héten időben az adott hétre vonatkozó időpontot, ha jó, Rendben választ várunk legkésőbb előző estéig, csak ebben az esetben tudjuk vinni a megrendelt játékokat, termékeket az adott héten. 

          GLS FUTÁRRAL, csak magyarországi címre: 

           A GLS ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 7.00 – 20.00 között érhető el.
           Telefonszám: +36 1 802 0265 *

           E-mail: info@gls-hungary.com

 • GLS futárral előre utalással, átutalással: 1200Ft /hétfőtől péntekig, Az utalást reggel 8 órai állapot szerint dolgozzuk fel általában 24-72 órás munkanapi feldolgozással.  Ha a pesti rendelést szállítjuk ki, akkor a következő munkanapon viszi el a futár a csomagot.

 • GLS futárral utánvéttel, vagyis készpénzzel fizetve a GLS futárnak: 1800Ft/ hétfőtől péntekig naponta, általában 24-72 órás munkanapi feldolgozással történik.  Ha a pesti rendelést szállítjuk ki, akkor a következő munkanapon viszi el a futár a csomagot.

 • 30 naptári napra félretetetve: Kismama-barát lehetőség: Ez egy lehetőség, amiért megrendelésenként  egyszeri jelképes 10Ft-ot ad a rendeléshez a webáruház. Ez nem fizetési mód, csak egy félretetetési lehetőség, ami nem tartalmazza a szállítási költséget semmilyen fizetési módban: készpénzes fizetést sem, banki előre utalást sem. Ha már nem szeretnél többet vásárolni, szabadon választhatsz fizetési módot, ezt emailben kell jelezni a kapcsolattartóval emailen vagy telefonon. Cserébe maximum 30 napig lehet félretetetni a termékeket. Bármennyi külön rendelést le lehet adni ezen időszakon belül, bármilyen módosításra is lehetőség van. Végig kell menni a megrendelésen, csak akkor érvényes. Ez az első Félretetetem megrendeléstől számítandó. Ha nem fizeti ki a 30 naptári napon  határidőn belül,  külön figyelmeztetés és értesítés nélkül automatikusan törlődik az összes megrendelés. Törlés után ennek a termékcsoportnak újra megrendelésére   csak azonnali átvétellel van lehetőség. 

 • 25000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes, csak a rendelés árát kell kifizetni készpénzzel a futárnak, vagy előre utalással.

            Magyar Posta

 • MPL Magyar Posta Csomagautomatába: 890Ft a szállítási költség. Előre utalással. hétfőtől péntekig, az utalást reggel 8 órai állapot szerint dolgozzuk fel, általában 24-72 órás feldolgozással.  Ha a pesti rendelést szállítjuk ki, akkor a következő munkanapon viszi el postára a csomagot. Ez a szállítási mód minden esetben Előre utalás!

           Foxpost csomagautomatába szállítás: Foxpost emelt a szállítási díjon:

 • FOXPOST Csomagautomatába Előre utalással: 849 Ft a szállítási költség Előre utalással. hétfőtől péntekig, az utalást reggel 8 órai állapot szerint dolgozzuk fel általában 24-72 órás feldolgozással.  Ha a pesti rendelést szállítjuk ki, akkor a következő munkanapon visszük az automatába.  Ez a szállítási mód minden esetben Előre utalás! MINDEN ESETBEN ESTE RAKJUK BE A RENDELÉSÉT AZ AUTOMATÁBA AZON A NAPON, AMIKOR MEGCSINÁLTUK A CSOMAGOT.

 • FOXPOST Csomagautomatába Utánvéttel: 1149 Ft a szállítási költség l. hétfőtől péntekig, az megrendelést reggel 8 órai állapot szerint dolgozzuk fel általában 24-72 órás feldolgozással.  Ha a pesti rendelést szállítjuk ki, akkor a következő munkanapon visszük az automatába.  Ez a szállítási mód minden esetben Utánvételes szállítás, amelyet kizárólag BANKKÁRTYÁVAL egyenlíthet ki az automatánál! MINDEN ESETBEN ESTE RAKJUK BE A RENDELÉSÉT AZ AUTOMATÁBA AZON A NAPON, AMIKOR MEGCSINÁLTUK A CSOMAGOT.

 • Ajánlott levélként szállítást ÉS POSTÁN MARADÓ AJÁNLOTT LEVELET a Magyar Posta problémás csomagkezelése miatt nem vállalunk! 

 • Reference: European Union countries advance transportation post, deadline: 1-2 week: shipping: 5900Ft : Előre utalás: Európai Uniós országokba szállítás postai úton, határidő: 1-2 hét

 • EU countries do not deliver on delivery orders. ---shipping : EU országokba utánvéttel nem szállítunk

Utánvéttel csak 1000Ft rendelési értéktől küldünk csomagot. Úgy válasszon szállítási módot, hogy elérje az 1000Ft-ot, vagy válasszon előre utalást.

Email: info@jatekparadicsom.com

Telefon:06706295313

Felhasználó köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Szolgáltató nem fogad el! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik, az esetek többségében 8-17 óra közötti időszakban.