Játékok átvétele:

Kapcsolattartó:

Baranyi Judit

Tel: 06/70/629-5313 hívható hétköznap: 10-16 óra között, egyéb időszakokban emailen:

Email: info@jatekparadicsom.com

Szállítási információk:

 • Előre utalással, szállítás Magyar Posta csomagautomatába. Maximális csomagméret; 500×310×300mm. Túlméretes csomagot gls tudja vinni házhoz. 490Ft ennek a költsége.
 • Veszprémben, a cég székhelyén, Hérics u. 1/F. sz.(nincs költsége) vehető át hétfőtől csütörtökig munkaidőben. Fizetni a helyszínen lehet, vagy előre utalással. Ez nem üzlet, ezért mindig egyeztetni kell a vevőnek telefonon előre időpontot átvétel előtt. Címre nem szállítunk Veszprémben. 0Ft átvételi költség.
 • Budapesten, kijelölt helyeken munkaidőben, hétköznapokon, hetente egyszer (300Ft/ rendelés, több rendelés együttes átvétele esetén is csak egyszeri költség)  Fizetni a helyszínen lehet készpénzzel, vagy előzetesen előre utalással. Tömegközlekedési pontokon. Nem autóval szállítunk a dugók és a parkolás lehetetlensége miatt. A tömegközlekedés garantálja, hogy szinte mindig pontosan érkezünk az adott helyszínre. Pl. Népliget, Árpád-híd metróállomás, Nyugati pu. Blaha L. tér, Keleti, Örs, Moszkva tér, Déli pu., Móricz Zs körtér, valamint az ezek közötti megállóhelyeken is lehetséges. Kiküldjük időben, adott héten pár nappal előtte az adott hétre vonatkozó aktuális helyszíneket, időpontokat, azokból  választhat a vevő. Rendben választ várunk legkésőbb előző estig, csak ebben az esetben tudjuk vinni a megrendelt játékokat, termékeket az adott héten. Ha nem jó,kérjük akkor is válaszoljon,kérheti a következő hetet. Ha az egyeztetett mégsem jó az adott héten,legkésőbb csütörtökön estig kérjük lemondani,mert a hiába szállított rendelést még azon a napon töröljük,a többi vevő érdekében. Az adott helyszínen 5 percet tudunk várni, a többi pontosan érkező vevő védelmében. Címre nem szállítunk Pesten. 
 • Székesfehérvár, buszpályaudvaron munkaidőben, buszról leadva,(300Ft/csomag, több rendelés együttes átvétele esetén is egyszeri költség). Fizetni a helyszínen lehet készpénzzel, vagy előzetesen előre utalással. 8-as kocsiállásnál, amikor megáll ott a busz.Kiküldjük időben, adott héten időben az adott hétre vonatkozó időpontot, ha jó, Rendben választ várunk legkésőbb előző estéig, csak ebben az esetben tudjuk vinni a megrendelt játékokat, termékeket az adott héten. 

GLS FUTÁRRAL, csak magyarországi címre:

 • GLS futárral előre utalással, átutalással: 1200Ft /hétfőtől csütörtökig, Az utalást reggel 8 órai állapot szerint dolgozzuk fel általában 24-72 órás munkanapi feldolgozással, a pénteki csomagokat hétfőn szállítja el a futár.
 • GLS futárral utánvéttel, vagyis készpénzzel fizetve a GLS futárnak: 1800Ft/ hétfőtől csütörtökig naponta, általában 24-72 órás munkanapi feldolgozással történik.  A pénteki rendelést hétfőn szállítja el a futár. 
 • 30 naptári napra félretetetve: Kismama-barát lehetőség: Ez egy lehetőség, amiért megrendelésenként  egyszeri jelképes 10Ft-ot ad a rendeléshez a webáruház. Ez nem fizetési mód, csak egy félretetetési lehetőség, ami nem tartalmazza a szállítási költséget semmilyen fizetési módban: készpénzes fizetést sem, banki előre utalást sem. Ha már nem szeretnél többet vásárolni, szabadon választhatsz fizetési módot, ezt emailben kell jelezni a kapcsolattartóval emailen vagy telefonon. Cserébe maximum 30 napig lehet félretetetni a termékeket. Bármennyi külön rendelést le lehet adni ezen időszakon belül, bármilyen módosításra is lehetőség van. Végig kell menni a megrendelésen, csak akkor érvényes. Ez az első Félretetetem megrendeléstől számítandó. Ha nem fizeti ki a 30 naptári napon  határidőn belül,  külön figyelmeztetés és értesítés nélkül automatikusan törlődik az összes megrendelés. Törlés után ennek a termékcsoportnak újra megrendelésére   csak azonnali átvétellel van lehetőség. 
 • 50000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes, csak a rendelés árát kell kifizetni készpénzzel a futárnak, vagy előre utalással.
 • Ajánlott levélként Postán maradóként 1-2 könnyű játék esetén Postán maradóként, címre nem kézbesíthető az új postai szabályzat szerint! De használható ez a funkció, ha bemegy a küldeményért a postára!!! Árajánlatot kell kérni email-ben! Ez az opció alapból nincs beállítva a shopban, a becsomagolt játékot meg kell mérni.  a csomag súlyát, aszerint változik a postai díjszabás. A postai díjak: 
  • 100g-ig: 525Ft
  • 250g-ig: 565Ft
  • 500g-ig: 780Ft
  • 500g feletti súly esetén a GLS futárral szállítás kedvezőbb díjszabású,ezért csak azzal lehet küldeni a csomagot. 

GLS telefonos elérhetőség:

Címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat
munkanapokon 7.00 - 20.00 érhető el

Telefon: +36 1 802 0265*
Mobil: +36 20 890-0660*

 

 

Email: info@jatekparadicsom.com

Telefon:06706295313

Felhasználó köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik, az esetek többségében 8-17 óra közötti időszakban.