Vásárlói információk
A Webáruház üzemeltetője:

Játékparadicsom 

Baranyi Judit EV.

Bankszámlaszám:

HU67 10401220-50526949-50651003

Adószám: 57649120-1-39

Levelezési cím:
Baranyi Judit Játékparadicsom Webáruház

8200 Veszprém, Hérics u. 1/F

Kapcsolattartó:

Baranyi Judit

Telefonos elérhetőség:

 06/70/629-5313, hívható hétfőtől csütörtökig: 10-16 óra között, pénteken 8-12 óráig, előtte-utána kizárólag emailben.

Ha nem ér el bennünket, akkor dolgozunk vagy a raktárban vagyunk, ott nem tudjuk felvenni a telefont. Legyen szíves megismételni később a hívást, vagy emailben keresni bennünket. Köszönjük.

Magánszámot nem tudunk felvenni.

Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen segítünk.

Email:

 info@jatekparadicsom.com

Áruház neve:

Játékparadicsom,  játékok és márkás termékek másodkézből.

Webáruház, online áruház, nem üzlet.

Elérhetősége:

https://jatekparadicsom.com vagy https://jatekparadicsom.hu

 

A Játékparadicsom Internetes Áruházban böngészni szabadon, regisztráció nélkül is lehet. A vásárlás azonban regisztrációhoz kötött. Az áruházban mindenki jogosult vásárolni, aki érvényes adatokkal regisztrálta magát, és elfogadja a ÁSZF feltételeit. A  jogszabályi kötelezettségeket, jogokat és az ÁSZF-t az Impresszumban találja.

Magunkról:

A Játékparadicsom Webáruházban folyamatosan bővülő kínálatból márkás  használt  játékokat, használt, jó állapotú, különleges játékokat,  babafelszerelést,  és egyéb termékeket tud vásárolni, köztük régiséget, ritkaságot, amiket már nem forgalmaznak. A használt  szó a közfogalomban sok ember szemében nem tartalmaz pozitív tartalmat, de amiket mi kínálunk, ritkaság, szép és máshol nem, vagy sokkal drágábban kapható. Így szinte minden termékből csak egy darab van.  Nagyon sok játék "RETRO", 10-20 éves, vagy annál régebbi, igazi régiség is lehet. Ha tudjuk a korát, a leírásban jelezzük. Igyekszünk a lehető legjobb állapotút forgalmazni. Célunk, hogy a lehető legalacsonyabb árért a legmagasabb színvonalon vásárolhassanak kényelmesen otthon, munkahelyen, bármilyen internetes elérhetőségi helyen, asztali gépen, laptopon, tableten vagy akár mobiltelefonon. A feltüntetett árak azok a bruttó árak, amit a vásárlónak fizetni kell. A használt jellegből adódóan kis kopás, apró folt, egyéb előfordulhat. A társasjátékok doboza papírból van, sérülékeny, játszottak vele, tehát sérült lehet. Szívesen válaszolunk minden kérdésre, észrevételre, kérésre külön átnézzük, amire kíváncsi.  A termékek tiszta állapotúak, de  fertőtlenítés javasolt. A társasjátékok is használtak, a dobozukon látszhat kisebb-nagyobb mértékben a használat, de belül jó állapotú, hiánytalan. Előfordul, hogy a tábla nem magyar nyelvű, mert számtalan olyan társasjátékot talál nálunk, ami Magyarországon nem kapható, külföldön gyártották. Ez a játékélményt és a társassal játszás lehetőségét nem befolyásolja.  A játékokhoz magyar játékszabályt mellékelünk emailben, játékszabályt társasjáték nélkül nem lehet kérni.

     Szállítási információk:

Személyesen:

  1. Veszprémben, a Cég székhelyén, Hérics u. 1/F. sz.(nincs költsége) vehető át hétfőtől péntekig munkaidőben, 10-16-ig,előzetes telefonos egyeztetés után, kizárólag megbeszélt időpontban az adott napon. Fizetni a helyszínen lehet, vagy előre utalással is. Ez nem üzlet, ezért mindig egyeztetni kell a vevőnek telefonon előre időpontot átvétel előtt. Címre nem szállítunk Veszprémben. 0Ft átvételi költséggel.
  2. Budapesten, kijelölt helyeken munkaidőben, hétköznapokon, 2 hetente egyszer, ha elég igény jött, (0Ft/ rendelés, több rendelés együttes átvétele esetén is csak egyszeri költség)  Fizetni a helyszínen lehet készpénzzel, vagy előzetesen előre utalással. Tömegközlekedési pontokon. Nem autóval szállítunk a dugók és a parkolás lehetetlensége miatt. A tömegközlekedés garantálja, hogy szinte mindig pontosan érkezünk az adott helyszínre. Pl. Nyugati pu. Blaha L. tér, Keleti, Örs, Széll Kálmán tér, Déli pu., Móricz Zs körtér, valamint az ezek közötti megállóhelyeken is lehetséges. Kiküldjük időben, adott héten pár nappal előtte az adott hétre vonatkozó aktuális helyszíneket, időpontokat, azokból  választhat a vevő. Rendben választ várunk legkésőbb előző nap délutánig, csak ebben az esetben tudjuk vinni a megrendelt játékokat, termékeket az adott héten. Ha nem jó,kérjük akkor is válaszoljon.  Ha az egyeztetett mégsem jó az adott héten,legkésőbb előző délutánig kérjük lemondani,mert a hiába szállított rendelést még azon a napon töröljük,a többi vevő érdekében. Az adott helyszínen 5 percet tudunk várni, a többi pontosan érkező vevő védelmében. Pestre szállított és át nem vett játékot újra nem szállítjuk ki. Címre nem szállítunk Pesten. 1 átvételi lehetőség van, ha szól, nem jó, átveheti a 2. átvételi alkalommal is, ha nem válaszol, töröljük, a többi várakozó megrendelő érdekében.
  3. Packeta csomagautomatába és átvevőpontra szállítás előre utalással: 1299Ft.  Előre utalással. Amikor smsben kódot kap,
   a kód beütésével tudja átvenni a kért foxpost automatánál. Kérjük mielőbb vegye át rendelését, mert nem tudják sokáig az automatában tartani a megnövekedett forgalom miatt! 
  4. Packeta csomagautomatába és átvevőpontra utánvéttel: 1799Ft : Amikor smsben kódot kap,bankkártyával vagy készpénzzel/kizárólag átvevőponton) tud fizetni a kért foxpost automatánál. Kérjük mielőbb vegye át rendelését!Sms-ben kap kódot, amint sikeres a tranzakció, kinyílik az ajtó! A megnövekedett forgalom miatt nem tudják sokáig az automatában tartani a rendelését!

 1. Várpalotán vonatról leadva: hétköznapokon, kéthetente egyszer(0Ft/ rendelés, több rendelés együttes átvétele esetén is csak egyszeri költség).Fizetni a helyszínen lehet készpénzzel, vagy előzetesen előre utalással.
 2. Székesfehérvárott, vonatról leadva, ha szállítunk vonattal játékokat Budapestre: szállítási költség: 0Ft. Fizetni előre utalással vagy készpénzzel lehet átvételkor.
 3. FOXPOST Csomagautomatába: 1499 Ft a szállítási költség Előre utalással. hétfőtől péntekig, az utalást reggel 8 órai állapot szerint dolgozzuk fel általában 24-72 órás feldolgozással.  Ha a pesti rendelést szállítjuk ki, akkor a következő munkanapon visszük az automatába.  Ez a szállítási mód minden esetben Előre utalás!  Foxpost áremelés történt.
 4. FOXPOST Csomagautomatába utánvéttel:1999 Ft a szállítási költség Utánvételes. hétfőtől péntekig, a rendelést reggel 8 órai állapot szerint dolgozzuk fel általában 24-72 órás feldolgozással.  Ha a pesti rendelést szállítjuk ki, akkor a következő munkanapon visszük az automatába.  Ez a szállítási mód minden esetben Utánvét, kizárólag bankkártyával tud fizetni az automatánál! Foxpost áremelés történt. Foxpost át nem vett csomag díja: portót számol fel a Foxpost: 700Ft+ áfa, + újraküldési díj!
 5. GLS futárral előre utalással, átutalással: 2000Ft /hétfőtől csütörtökig, Az utalást reggel 8 órai állapot szerint dolgozzuk fel általában 24-72 órás munkanapi feldolgozással. GLS FUTÁRRAL, csak magyarországi címre: árat emelt a GLS, csak minimális mértékben alkalmazkodunk az árainkka.
 6. GLS futárral utánvéttel, vagyis készpénzzel fizetve a GLS futárnak: 2500Ft/ hétfőtől péntekig naponta, általában 24-72 órás munkanapi feldolgozással történik.   2500Ft alatti terméknél utánvételes szálítást nem vállalunk, kérjük válasszon hozzá valamit, hogy elérje a minimális küldési összeget.
 7. 30 naptári napra félretetetve: Kismama-barát lehetőségEz egy kivételes opció Magyarországon egyedülálló módon, amiért megrendelésenként  egyszeri jelképes 10Ft-ot ad a rendeléshez a Webáruház rendelés leadásakor. Ez nem fizetési mód, csak egy játékok félretetetése, ami nem tartalmazza a szállítási költséget semmilyen fizetési módban: készpénzes fizetést sem, banki előre utalást sem. Ha már nem szeretne többet vásárolni, szabadon választhat fizetési módot, ezt e-mailben, írásban kell jelezni a info@jatekparadicsom.com email-címen. Maximum 30 napig lehet félretetetni a termékeket. Bármennyi külön rendelést le lehet adni ezen időszakon belül, minimális módosításra lehetőség van. Végig kell menni a megrendelésen, csak akkor érvényes. Ez az első Félretetetem megrendeléstől számítandó. Ha nem fizeti ki a 30 naptári napon  határidőn belül,  külön figyelmeztetés és értesítés nélkül automatikusan törlődik az összes megrendelés. Törlés után ennek a termékcsoportnak újra megrendelésére   csak azonnali átvétellel, fizetéssel van lehetőség. Ha a teljes félretetetett rendelést vagy jelenős részét törölteti a vásárló: nem tart igényt rá, ezzel mástól veszi el a lehetőséget. Így a jövőben nem élhet a Félretetetem funkció vásárlási lehetőséggel, csak a többi szállítási és fizetési móddal vásárolhat.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Kérjük figyelembe venni, hogy bármennyi Félretetetős rendelés leadása esetén is, pl. 3-5 rendelés esetén is 1 rendelésnek számít, tehát ha csak a legrégebbit fizeti ki, a többit nem veszi át, az újabbak törlődnek. Az újabb rendeléseket nem lehet későbbi átvételre kitolni sajnos!

 8. MPL házhozszállítás: MPL posta szolgáltatással: hetente egyszer adjuk postára. Szállítási idő: 7-10 munkanap. költsége: 1990Ft 8+2500Ft kezelési költség/szállítási kültség és munkabér költség/= 4490Ft
 9. Újdonság!                                                                                         20000Ft egyösszegű vásárlás esetén ajándékot lehet választani. Fontos tudni, hogy rendelések ajándék beváltása céljából nem összevonhatók, kizárólag 1db: 30000Ft értékű rendelésnél, vásárlás közben tudja a vevő automatikusan ajándékként a rendeléséhez csatolni. Ha időközben a kosárérték 30000Ft érték alá csökken, mert töröltetett a vevő, vagy egyéb okból a rendelési érték 30000Ft alá csökken, az ajándék is elvész. Csak az ajándékokból lehet választani, egyéb kategóriából nem. Ez opcionális, nem kötelező, ha a vásárló rendelés közben nem választott, utólag nem lehet a rendeléshe hozzátenni.

 10. Reference: European Union countries advance transportation post, deadline: 1-2 week: shipping: ?: Előre utalás: Európai Uniós országokba szállítás postai úton, határidő: 1-2 hétEU countries do not deliver on delivery orders. ---shipping : EU országokba utánvéttel nem szállítunk.
  • We only send packages to European Union countries by pre-referenced order. In all cases, we will charge you for the shipping costs to be sent to your country. There is no free shipping above certain thresholds. This discount is only valid for an address in Hungary. We send it by Hungarian Post office, eliminating the current shipping cost. This can only be calculated after the ordered package. Please place your order with the Set-aside for 30 days so that we can calculate the cost of postage. This can be between 3500 Ft and 15000Ft.
.
 • 40000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes, csak a rendelés árát kell kifizetni készpénzzel a futárnak, vagy előre utalással.Utánvétnél csak az utánvét felárat kell kifizetni +GLS:  700Ft-ot, Fox: + 700Ft-ot kell kifizetni.
 • Utánvéttel csak 2500Ft rendelési értéktől küldünk csomagot. Úgy válasszon szállítási módot, hogy elérje az 1500Ft-ot, vagy válasszon előre utalást

Felhasználó köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Cég nem fogad el! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik, az esetek többségében 8-17 óra közötti időszakban.


A https://jatekparadicsom.com Internetes Áruházban történő vásárlás elektronikus úton történik, regisztrálni kell interneten keresztül, a kiválasztott termékek kosárba helyezésével és a megrendelési folyamat befejezésével. .Megrendelése befejezésekor e-mailben visszaigazolást kap, ami minden jogszabályi kötelezettséget és információt tartalmaz, valamint a Cégünk is iktatja. 
A vásárlás menete, és a megrendelés feltétele

Rendelésre nem tudunk játékot beszerezni.

A megrendelések teljesítési ideje:

A Szállítási információknál feltüntettük a várható szállítási határidőt. A raktárkészlet függvényében ettől eltérhet a tényleges teljesítési idő, erről a Vevő tájékoztatást kap e-mailben.

Fenntartjuk a jogot az esetleges készletváltozás miatti szállítási mód, határidő és teljesítés változására, az esetleges váratlan készletváltozás miatti készlethiányra és törlésre, erről a vevő  mihamarabb értesítést kap.

Árak:

Az áruházban feltüntetett árak érvényes bruttó fogyasztói árak. Visszaigazolást követően a rendelés fizetendő végösszege nem változik. A legnagyobb gondosság mellett is előfordulhat azonban, hogy áruházban technikai hiba miatt a piaci ártól jelentősen eltérő téves ár jelenik meg. Ilyen esetben fenntartjuk a jogot a megrendelés törlésére. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek, és az ebből eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget. Az Eladót nem terheli felelősség a technikai hibákból, nem megfelelő használatból és vis majorból eredő hibák felelőssége.

A kosár tartalma:

A Webáruházban csak olyan termék helyezhető kosárba, ami azonnal szállítható. Ha valamelyik termék nincs készleten felirattal rendelkezik, fel lehet iratkozni rá, értesítést kap email-ben, ha újra megvásárolható. Előfordulhat, hogy személyesen vesznek át terméket, ebben az esetben, vagy amortizáció esetén előfordulhat, hogy a készlet nem egyezik a shoppal. Ez nagyon ritka.  Ennek a lehetőségnek a jogát fenntartjuk. További felelősséget az esetleges készlethiány miatt nem vállalunk.  Bal oldalon találhatók a Kategóriák. Ha sokféle termék található egy kategóriában, akkor további alkategóriákat lehet kiválasztani. A kosárra kattintás után a kosár teljes tartalma megjelenik. Lehet módosítani, törölni is az egyes kosárba helyezett termékeket. Értesítést kap e-mailben arról, hogy fizetett, s arról is, hogy elvitte a futár, amit megrendelt.

Megrendelési tudnivalók:

Csak valós emaillel fogadunk el rendelést, a hibás emailek miatt visszapattanó üzenetek azt jelzik, hogy a Rendelés visszaigazolás nem érkezett meg a Vevőhöz. Ezáltal a rendelés érvénytelen. 
A rendelést és a hibás emailes regisztrációt is töröljük a jogszabályi követelmények miatt. Kérjük ezért, gondosan körültekintően adja meg az adatait. Köszönjük!

1.      Regisztrálni kell a honlap használatához. Meg kell adni a legszükségesebb kapcsolattartási elérhetőségeket: nevet, címet, email-címet és telefonszámot. Lehetőség szerint mobil elérhetőséget kérünk.

Vendégként is vásárolhat, ebben az esetben csak a legszükségesebb adatokat kell megadni.

2.      Belépni a Belépés ablak segítségével lehet a regisztrált email-cím és a jelszó megadásával. Ha regisztrált, de nem emlékszik a jelszóra, a jelszó emlékeztető segítségével elküldjük a jelszavát a regisztrált email-címére.

3.      Belépés után a Kosár oldalon meg kell nyomni a Tovább gombot, ki lehet választani az átvételi és szállítási módot.  Ekkor megjelenik az aktuális végleges  megrendelés.

4. Rendelésének állapotát bejelentkezést követően az „Rendeléseim története” menüpontban ellenőrizheti. Telefonon, levélben és elektronikus levélben van módja a módosítás/törlés kérésére.

5. Abban az esetben, ha a termék ára nagyon alacsony, pl. 700Ft, viszont utánvéttel rendeli meg, az aránytalan szállítási költség miatt nem tudjuk vállalni ezt a szállítási módot, mert ha nem veszi át, a szállítási költséget akkor is ki kell fizetni.

–FÉLRETETETVE -

Honlapunk KISMAMA-BARÁT weboldal!

Ha nem szeretné most átvenni az első rendelésnél a termékeket, vagy ebben a hónapban elfogyott a keret, akkor –FÉLRETETETVE - funkciót kérhet. Ez egy lehetőség, amiért megrendelésenként  egyszeri jelképes 10Ft-ot számol a webáruház. Cserébe maximum 30 napig lehet félretetetni a termékeket. Végig kell menni a megrendelésen, csak akkor érvényes. Ez az első Félretetetem megrendeléstől számítandó. Ha nem fizeti ki a 30 naptári napon  határidőn belül,  külön figyelmeztetés és értesítés nélkül automatikusan törlődik az összes megrendelés. A 30 nap az utolsó munkanappal rövidül,ha annak letelte szabadnapra, hétvégére vagy ünnepnapra esik. Törlés után ennek a termékcsoportnak újra megrendelésére   csak azonnali átvétellel van lehetőség. Ez egy egyedülálló lehetőség, hogy 30 napig lefoglalja a megrendelést. A vásárlási szándékot ezen idő alatt el lehet dönteni, szükség van-e a termékre, vagy nincs! Ha kifizette a terméket, akkor a gyűjtögetésre nincs tovább mód, azt át kell venni, különben a megrendelést töröljük, s a terméket visszahelyezzük a shop kínálatába. A  végén kattintson a: Megerősítem a megrendelésem gombra! A megrendelt játékokat egy hónapon belül bármikor át lehet venni, ezt e-mailben vagy telefonon kell jelezni a kapcsolattartó felé.

Átvételi-fizetési határidő:

 1. Az előre utalásnál és Személyes átvétel Veszprémben: 5 naptári nap.  Ha letelt,  külön email , nélkül törlésre kerül a megrendelés, a többi vásárolni szándékozó vevő érdekében.
 2. Személyes átvétel Budapesten: 2 átvételi alkalom,hét hogy akkor is legyen lehetőség átvenni a terméket, ha az első időpont és nap nem megfelelő. Ha letelt,  külön email , nélkül törlésre kerül a megrendelés, a többi vásárolni szándékozó vevő érdekében.
 3. Utánvételes fizetés: a webáruház fenntartja a jogot a kiszállítást 3-5 munkanapon belül teljesíti. Ha letelt,  külön email , nélkül törlésre kerül a megrendelés, a többi vásárolni szándékozó vevő érdekében. 1000Ft alatti terméknél utánvételes szálítást nem vállalunk, kérjük válasszon hozzá valamit, hogy elérje a minimális küldési összeget.
 4. Félretetetem átvételi mód: 30 naptári nap. Ez az első megrendeléstől számít. A határidő túllépése esetén az összes rendelés törlődik automatikusan.. Ha letelt,  külön email , nélkül törlésre kerül a megrendelés, a többi vásárolni szándékozó vevő érdekében.

Kizárólag Magyarországon, Magyarországra forgalmazunk játékokat, termékeket.  Magyar bankból lehet utalni, s magyarországi címre postázunk az irreálisan magas külföldi postai díjak miatt!

 Elfelejtett jelszó: Jelszóemlékeztető funkciónkkal a regisztrációkor megadott e-mail címre kérheti a jelszó elküldését. Ilyen esetben javasoljuk, hogy belépést követően módosítsa jelszavát.

 

Szerzői jogok

1. A Játékparadicsom Weboldal szerzői jogvédelem alatt áll. Szolgáltató a szerzői jogi jogosultja vagy a feljogosított felhasználója a Weboldalon, valamint a Weboldalon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát és egyéb anyagokat, a Weboldal felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást).

2. A Weboldal tartalmának valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából vagy a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett. A magáncélú felhasználáson túli felhasználás – például adatbázisban történő tárolás, továbbadás, közzé- vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Egyéb rendelkezések

1. A Játékparadicsom Online áruház Linux/PHP alapokon működő információs rendszer, biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit. A Weboldalon való vásárlás feltételezi az Ügyfél részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

2. A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. A Szolgáltató a módosításokról, azok életbe lépését megelőzően, a felhasználókat e-mailben tájékoztatja. A módosítások életbe lépésekor a regisztrált felhasználóknak az oldalra történő bejelentkezéskor azokat kifejezetten el kell fogadniuk az oldal használatához.

Védjegyoltalom

A játékparadicsom szó védjegyoltalom alatt áll, melynek kezdete 2011. június 16.  A Védjegy birtokosa a Játékparadicsom Kft., hozzájárul, hogy a honlapon szerepeltessük.

Lajstromszám: 208201

További feltételek a lap alján az Impresszumban.