Szállítási információk
Játékok átvétele:
Kapcsolattartó:
Baranyi Judit
Tel: 06/70/629-5313 hívható hétköznap: 10-16 óra között, egyéb időszakokban emailen:
Email: info@jatekparadicsom.com
Szállítási információk:
Csak valós emaillel fogadunk el rendelést, a hibás emailek miatt visszapattanó üzenetek azt jelzik, hogy a Rendelés visszaigazolás nem érkezett meg a Vevőhöz. Ezáltal a rendelés érvénytelen. 
A rendelést és a hibás emailes regisztrációt is töröljük a jogszabályi követelmények miatt. Kérjük ezért, gondosan körültekintően adja meg az adatait. Köszönjük!
       
 • Veszprémben, a cég székhelyén, Hérics u. 1/F. sz.(nincs költsége) vehető át hétfőtől csütörtökig munkaidőben. Fizetni a helyszínen lehet, vagy előre utalással. Ez nem üzlet, ezért mindig egyeztetni kell a vevőnek telefonon előre időpontot átvétel előtt. Címre nem szállítunk Veszprémben. 0Ft átvételi költség.
 • Budapesten, kijelölt helyeken munkaidőben, hétköznapokon, 1-2 hetente egyszer, ha elég igény jött, (300Ft/ rendelés, több rendelés együttes átvétele esetén is csak egyszeri költség)  Fizetni a helyszínen lehet készpénzzel, vagy előzetesen előre utalással. Tömegközlekedési pontokon. Nem autóval szállítunk a dugók és a parkolás lehetetlensége miatt. A tömegközlekedés garantálja, hogy szinte mindig pontosan érkezünk az adott helyszínre. Pl. Nyugati pu. Blaha L. tér, Keleti, Örs, Széll Kálmán tér, Déli pu., Móricz Zs körtér, valamint az ezek közötti megállóhelyeken is lehetséges. A 3-mas metro felújítása miatt a Nyugati pu-on túlra nem vállalunk szállítást, mert kiszámíthatatlan az érkezés a késések és torlódás miatt. Kiküldjük időben, adott héten pár nappal előtte az adott hétre vonatkozó aktuális helyszíneket, időpontokat, azokból  választhat a vevő. Rendben választ várunk legkésőbb előző nap délutánig, csak ebben az esetben tudjuk vinni a megrendelt játékokat, termékeket az adott héten. Ha nem jó,kérjük akkor is válaszoljon,kérheti a következő hetet. Ha az egyeztetett mégsem jó az adott héten,legkésőbb előző délutánig kérjük lemondani,mert a hiába szállított rendelést még azon a napon töröljük,a többi vevő érdekében. Az adott helyszínen 5 percet tudunk várni, a többi pontosan érkező vevő védelmében. Pestre szállított és át nem vett játékot újra nem szállítjuk ki. Címre nem szállítunk Pesten. 
 • Várpalotán, vonatról leadva, amikor Budapestre közlekedek: hétköznapokon, egy-kéthetente egyszer(100Ft/ rendelés, több rendelés együttes átvétele esetén is csak egyszeri költség).Fizetni a helyszínen lehet készpénzzel, vagy előzetesen előre utalással.
          GLS FUTÁRRAL, csak magyarországi címre: árat emelt a GLS, minimális mértékben igazítottunk az árakon.
           A GLS ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 7.00 – 20.00 között érhető el.
           Telefonszám: +36 1 802 0265 *
           E-mail: info@gls-hungary.com
 • GLS futárral előre utalással, átutalással: 1590Ft /hétfőtől péntekig, Az utalást reggel 8 órai állapot szerint dolgozzuk fel általában 24-72 órás munkanapi feldolgozással. Szállítási határidő 1-3 munkanap.

 •  Ha a pesti rendelést szállítjuk ki, akkor a következő munkanapon viszi el a futár a csomagot.

 • GLS futárral utánvéttel, vagyis készpénzzel fizetve a GLS futárnak: 1990Ft/ hétfőtől péntekig naponta, általában 24-72 órás munkanapi feldolgozással történik.  Szállítási határidő 1-3 munkanap. Ha a pesti rendelést szállítjuk ki, akkor a következő munkanapon viszi el a futár a csomagot.

 • 30 naptári napra félretetetve: Kismama-barát lehetőség: Ez egy lehetőség, amiért megrendelésenként  egyszeri jelképes 10Ft-ot ad a rendeléshez a webáruház. Ez nem fizetési mód, csak egy félretetetési lehetőség, ami nem tartalmazza a szállítási költséget semmilyen fizetési módban: készpénzes fizetést sem, banki előre utalást sem. Ha már nem szeretnél többet vásárolni, szabadon választhatsz fizetési módot, ezt emailben kell jelezni a kapcsolattartóval emailen vagy telefonon. Cserébe maximum 30 napig lehet félretetetni a termékeket. Bármennyi külön rendelést le lehet adni ezen időszakon belül, bármilyen módosításra is lehetőség van. Végig kell menni a megrendelésen, csak akkor érvényes. Ez az első Félretetetem megrendeléstől számítandó. Ha nem fizeti ki a 30 naptári napon  határidőn belül,  külön figyelmeztetés és értesítés nélkül automatikusan törlődik az összes megrendelés. Törlés után ennek a termékcsoportnak újra megrendelésére   csak azonnali átvétellel van lehetőség. 

 • 28000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes, csak a rendelés árát és az utánvét felárat: +490Ft-ot kell kifizetni készpénzzel a futárnak, vagy előre utalással.

            Magyar Posta
 • MPL Magyar Posta Csomagautomatába: 1199Ft a szállítási költség. Előre utalással. hétfőtől péntekig, az utalást reggel 8 órai állapot szerint dolgozzuk fel, általában 24-72 órás feldolgozással.  Ha a pesti rendelést szállítjuk ki, akkor a következő munkanapon viszi el postára a csomagot. Ez a szállítási mód minden esetben Előre utalás! Utalás megérkezése után 1-3 munkanapon belül küldjük.

 •  KIZÁRÓLAG OLYAN CSOMAGOT KÜLDÜNK EZZEL A SZÁLLÍTÁSI MÓDDAL, AMI ÖSSZSÚLYA 2000g ALATT VAN, MERT ANNAK A SZÁLLÍTÁSI DÍJA TÖBB, MINT A GLS KÖLTSÉGE. KÉRJÜK KÖRÜLTEKINTŐEN VÁLASSZA MEG AZ MPL CSOMAGAUTOMATÁT, MERT HA MÁSIK AUTOMATÁT JELÖLI BE, MINT AHOVÁ SZERETNÉ, A VISSZASZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGE 1000FT, AMIT NEM TUDUNK KIFIZETNI. CSAK A POSTA CSOMAGRAKTÁRÁBÓL TUDJA ÁTVENNI. 

 • Közkívánatra lehetőséget biztosítunk Postán maradóként átvenni. Ennek költsége Előre utalással egységesen 1750Ft. a Magyar Posta díjszabása szerint. Utalás megérkezése után 1-3 munkanapon belül küldjük.
           Foxpost csomagautomatába szállítás: Foxpost emelt a szállítási díjon:
 • FOXPOST Csomagautomatába Előre utalással: 1199 Ft a szállítási költség Előre utalással. hétfőtől péntekig, az utalást reggel 8 órai állapot szerint dolgozzuk fel általában 24-72 órás feldolgozással. Ha a pesti rendelést szállítjuk ki, akkor a következő munkanapon visszük az automatába.  Ez a szállítási mód minden esetben Előre utalás! A Foxpost csomag szállítási határideje 3-5 munkanap, a Foixpost hétvégén nem dolgozik. MINDEN ESETBEN ESTE RAKJUK BE A RENDELÉSÉT AZ AUTOMATÁBA AZON A NAPON, AMIKOR MEGCSINÁLTUK A CSOMAGOT.  Foxpost áremelés történt.
 • FOXPOST Csomagautomatába Utánvéttel: 1599 Ft a szállítási költség l. hétfőtől péntekig, az megrendelést reggel 8 órai állapot szerint dolgozzuk fel általában 24-72 órás feldolgozással.  Ha a pesti rendelést szállítjuk ki, akkor a következő munkanapon visszük az automatába. A Foxpost csomag szállítási határideje 3-5 munkanap, a Foixpost hétvégén nem dolgozik.  Ez a szállítási mód minden esetben Utánvételes szállítás, amelyet kizárólag BANKKÁRTYÁVAL egyenlíthet ki az automatánál! MINDEN ESETBEN ESTE RAKJUK BE A RENDELÉSÉT AZ AUTOMATÁBA AZON A NAPON, AMIKOR MEGCSINÁLTUK A CSOMAGOT. Foxpost áremelés történt.

Utánvéttel csak 1500Ft rendelési értéktől küldünk csomagot. Úgy válasszon szállítási módot, hogy elérje az 1000Ft-ot, vagy válasszon előre utalást.

Reference: European Union countries advance transportation post: 

 • Reference: European Union countries advance transportation post, deadline: 1-2 week: shipping: 5900Ft : Előre utalás: Európai Uniós országokba szállítás postai úton, határidő: 1-2 hét
 • EU countries do not deliver on delivery orders. ---shipping : EU országokba utánvéttel nem szállítunk
 • We only send packages to European Union countries by pre-referenced order. In all cases, we will charge you for the shipping costs to be sent to your country. There is no free shipping above certain thresholds. This discount is only valid for an address in Hungary. We send it by Hungarian Post office, eliminating the current shipping cost. This can only be calculated after the ordered package. Please place your order with the Set-aside for 30 days so that we can calculate the cost of postage. This can be between 3500 Ft and 15000Ft.

Email: info@jatekparadicsom.com
Telefon:06706295313
Felhasználó köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Szolgáltató nem fogad el! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik, az esetek többségében 8-16 óra közötti időszakban.