Szállítási információk
Játékok átvétele:
Kapcsolattartó:
Baranyi Judit
Tel: 06/70/629-5313 hívható hétköznap: 10-16 óra között, egyéb időszakokban emailen:
Email: info@jatekparadicsom.com
Szállítási információk:
Csak valós emaillel fogadunk el rendelést, a hibás emailek miatt visszapattanó üzenetek azt jelzik, hogy a Rendelés visszaigazolás nem érkezett meg a Vevőhöz. Ezáltal a rendelés érvénytelen. 
A rendelést és a hibás emailes regisztrációt is töröljük a jogszabályi követelmények miatt. Kérjük ezért, gondosan körültekintően adja meg az adatait. Köszönjük!

 • Veszprémben, a cég székhelyén, Hérics u. 1/F. sz.(nincs költsége) vehető át hétfőtől csütörtökig munkaidőben. Fizetni a helyszínen lehet, vagy előre utalással. Ez átvételi pont, ezért mindig egyeztetni kell a vevőnek telefonon előre időpontot átvétel előtt. Címre nem szállítunk Veszprémben. 0Ft az átvételi költsége.

 • Budapesten, kijelölt helyeken munkaidőben, hétköznapokon, 2 hetente egyszer, ha elég igény jött, (500Ft/ rendelés, több rendelés együttes átvétele esetén is csak egyszeri költség)  Fizetni a helyszínen lehet készpénzzel, vagy előzetesen előre utalással. Tömegközlekedési pontokon. Nem autóval szállítunk a dugók és a parkolás lehetetlensége miatt. A tömegközlekedés garantálja, hogy szinte mindig pontosan érkezünk az adott helyszínre. Pl. Nyugati pu. Blaha L. tér, Keleti, Örs, Széll Kálmán tér, Déli pu., Móricz Zs körtér, valamint az ezek közötti megállóhelyeken is lehetséges. Kiküldjük időben, adott héten pár nappal előtte az adott hétre vonatkozó aktuális helyszíneket, időpontokat, azokból  választhat a vevő. Rendben választ várunk legkésőbb előző nap délutánig, csak ebben az esetben tudjuk vinni a megrendelt játékokat, termékeket az adott héten. Ha nem jó,kérjük akkor is válaszoljon.  Ha az egyeztetett mégsem jó az adott héten,legkésőbb előző délutánig kérjük lemondani,mert a hiába szállított rendelést még azon a napon töröljük,a többi vevő érdekében. Az adott helyszínen 5 percet tudunk várni, a többi pontosan érkező vevő védelmében. Pestre szállított és át nem vett játékot újra nem szállítjuk ki. Címre nem szállítunk Pesten. 1 átvételi lehetőség van, ha szól, nem jó, átveheti a 2. átvételi alkalommal is, ha nem válaszol, töröljük, a többi várakozó megrendelő érdekében.
 • Várpalotán, vonatról leadva, amikor Budapestre szállítunk: hétköznapokon, egy-kéthetente egyszer(100Ft/ rendelés, több rendelés együttes átvétele esetén is csak egyszeri költség).Fizetni a helyszínen lehet készpénzzel, vagy előzetesen előre utalással. 

 • Packeta csomagautomatába és átvevőpontra szállítás előre utalással: 1099Ft.  Előre utalással. Amikor smsben kódot kap,
  a kód beütésével tudja átvenni a kért foxpost automatánál. Kérjük mielőbb vegye át rendelését, mert nem tudják sokáig az automatában tartani a megnövekedett forgalom miatt! 

 • Packeta csomagautomatába és átvevőpontra utánvéttel: 1499Ft : Amikor smsben kódot kap,
  bankkártyával vagy készpénzzel/kizárólag átvevőponton) tud fizetni a kért foxpost automatánál. Kérjük mielőbb vegye át rendelését!
  Sms-ben kap kódot, amint sikeres a tranzakció, kinyílik az ajtó! A megnövekedett forgalom miatt nem tudják sokáig az automatában tartani a rendelését!

          GLS FUTÁRRAL, csak magyarországi címre: árat emelt a GLS, minimális mértékben igazítottunk az árakon.
           A GLS ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 7.00 – 20.00 között érhető el.
           Telefonszám: +36 1 802 0265 *
           E-mail: info@gls-hungary.com
 • GLS futárral előre utalással, átutalással: 1990Ft /hétfőtől péntekig, Az utalást reggel 8 órai állapot szerint dolgozzuk fel általában 24-72 órás munkanapi feldolgozással. Szállítási határidő 1-3 munkanap.a GLS Hungary munkarendje az alábbiak szerint alakul a decemberi időszakban  Ha a pesti rendelést szállítjuk ki, akkor a következő munkanapon viszi el a futár a csomagot.

 • GLS futárral utánvéttel, vagyis készpénzzel fizetve a GLS futárnak: 2300Ft/ hétfőtől péntekig naponta, általában 24-72 órás munkanapi feldolgozással történik.  Szállítási határidő 1-3 munkanap. Ha a pesti rendelést szállítjuk ki, akkor a következő munkanapon viszi el a futár a csomagot.

 • 30 naptári napra félretetetve: Kismama-barát lehetőségEz egy kivételes opció Magyarországon egyedülálló módon, amiért megrendelésenként  egyszeri jelképes 10Ft-ot ad a rendeléshez a Webáruház rendelés leadásakor. Ez nem fizetési mód, csak egy játékok félretetetése, ami nem tartalmazza a szállítási költséget semmilyen fizetési módban: készpénzes fizetést sem, banki előre utalást sem. Ha már nem szeretne többet vásárolni, szabadon választhat fizetési módot, ezt e-mailben, írásban kell jelezni a info@jatekparadicsom.com email-címen. Maximum 30 napig lehet félretetetni a termékeket. Bármennyi külön rendelést le lehet adni ezen időszakon belül, minimális módosításra lehetőség van. Végig kell menni a megrendelésen, csak akkor érvényes. Ez az első Félretetetem megrendeléstől számítandó. Ha nem fizeti ki a 30 naptári napon  határidőn belül,  külön figyelmeztetés és értesítés nélkül automatikusan törlődik az összes megrendelés. Törlés után ennek a termékcsoportnak újra megrendelésére   csak azonnali átvétellel, fizetéssel van lehetőség. Ha a teljes félretetetett rendelést vagy jelenős részét törölteti a vásárló: nem tart igényt rá, ezzel mástól veszi el a lehetőséget. Így a jövőben nem élhet a Félretetetem funkció vásárlási lehetőséggel, csak a többi szállítási és fizetési móddal vásárolhat.                                                                                                                                                                            Kérjük figyelembe venni, hogy bármennyi Félretetetős rendelés leadása esetén is, pl. 3-5 rendelés esetén is 1 rendelésnek számít, tehát ha csak a legrégebbit fizeti ki, a többit nem veszi át, az újabbak törlődnek. Az újabb rendeléseket nem lehet későbbi átvételre kitolni sajnos!

  Újdonság!                                                                                         20000Ft egyösszegű vásárlás esetén ajándékot lehet választani. Fontos tudni, hogy rendelések ajándék beváltása céljából nem összevonhatók, kizárólag 1db: 30000Ft értékű rendelésnél, vásárlás közben tudja a vevő automatikusan ajándékként a rendeléséhez csatolni. Ha időközben a kosárérték 30000Ft érték alá csökken, mert töröltetett a vevő, vagy egyéb okból a rendelési érték 30000Ft alá csökken, az ajándék is elvész. Csak az ajándékokból lehet választani, egyéb kategóriából nem. Ez opcionális, nem kötelező, ha a vásárló rendelés közben nem választott, utólag nem lehet a rendeléshe hozzátenni.

 • 40000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes, csak a rendelés árát és az utánvét felárat: GLS+ 500Ft-ot . Fox: +500Ft-ot kell kifizetni a rendeléshez.

 •  Foxpost csomagautomatába szállítás: Foxpost emelt a szállítási díjon:

 • FOXPOST- Csomagautomatába Előre utalással: 1499 Ft a szállítási költség Előre utalással. Amikor smsben kódot kap,
  a kód beütésével tudja átvenni a kért foxpost automatánál. Kérjük mielőbb vegye át rendelését, mert nem tudják sokáig az automatában tartani a megnövekedett forgalom miatt!
  Köszönjük rendelését.
  Csomagjáról további információt a Foxpost központi számán kaphat a csomagszám megadásával:  +3619990369
 • hétfőtől péntekig, az utalást reggel 8 órai állapot szerint dolgozzuk fel általában 24-72 órás feldolgozással. Ha a pesti rendelést szállítjuk ki, akkor a következő munkanapon visszük az automatába.  Ez a szállítási mód minden esetben Előre utalás! A Foxpost csomag szállítási határideje 3-5 munkanap, a Foixpost hétvégén nem dolgozik. MINDEN ESETBEN ESTE RAKJUK BE A RENDELÉSÉT AZ AUTOMATÁBA AZON A NAPON, AMIKOR MEGCSINÁLTUK A CSOMAGOT.  Foxpost áremelés történt.
 • FOXPOST- Csomagautomatába Utánvéttel: 1999 Ft a szállítási költség: Amikor smsben kódot kap,
  bankkártyával tud fizetni a kért foxpost automatánál. Kérjük mielőbb vegye át rendelését!
  Sms-ben kap kódot, amint sikeres a tranzakció, kinyílik az ajtó! A megnövekedett forgalom miatt nem tudják sokáig az automatában tartani a rendelését!
  Köszönjük együttműködését és rendelését.
  Csomagjáról további információt a Foxpost központi számán kaphat a csomagszám megadásával:  +3619990369
 • Hétfőtől péntekig, az megrendelést reggel 8 órai állapot szerint dolgozzuk fel általában 24-72 órás feldolgozással.  Ha a pesti rendelést szállítjuk ki, akkor a következő munkanapon visszük az automatába. A Foxpost csomag szállítási határideje 3-5 munkanap, a Foixpost hétvégén nem dolgozik.  Ez a szállítási mód minden esetben Utánvételes szállítás, amelyet kizárólag BANKKÁRTYÁVAL egyenlíthet ki az automatánál! MINDEN ESETBEN ESTE RAKJUK BE A RENDELÉSÉT AZ AUTOMATÁBA AZON A NAPON, AMIKOR MEGCSINÁLTUK A CSOMAGOT. Foxpost áremelés történt.
 • Foxpost át nem vett csomag: ha a vevő nem veszi át, a Foxpost 700+ áfa portót tesz a csomagra, tehátet is kérjük, ha a vevő át nem vett csomagot küldet újra! Mivel nem hibáztunk, nem vállaljuk át ezt a költséget.Foxpost át nem vett csomag díja: portót számol fel a Foxpost: 700Ft+ áfa, + újraküldés

Utánvéttel csak 2500Ft rendelési értéktől küldünk csomagot. Úgy válasszon szállítási módot, hogy elérje az 2500Ft-ot, vagy válasszon előre utalást.

Reference: European Union countries advance transportation post: 

 • Reference: European Union countries advance transportation post, deadline: 1-2 week: shipping: 5900Ft : Előre utalás: Európai Uniós országokba szállítás postai úton, határidő: 1-2 hét
 • EU countries do not deliver on delivery orders. ---shipping : EU országokba utánvéttel nem szállítunk
 • We only send packages to European Union countries by pre-referenced order. In all cases, we will charge you for the shipping costs to be sent to your country. There is no free shipping above certain thresholds. This discount is only valid for an address in Hungary. We send it by Hungarian Post office, eliminating the current shipping cost. This can only be calculated after the ordered package. Please place your order with the Set-aside for 30 days so that we can calculate the cost of postage. This can be between 3500 Ft and 15000Ft.

Email: info@jatekparadicsom.com
Telefon:06706295313
Felhasználó köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Szolgáltató nem fogad el! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik, az esetek többségében 8-16 óra közötti időszakban.