Worry kis Gondevő Sorgenfresser plüss
  • -15%
Worry kis Gondevő Sorgenfresser plüss
  • Worry kis Gondevő Sorgenfresser plüss

Worry kis Gondevő Sorgenfresser plüss

2 db készleten

Worry kis Gondevő Sorgenfresser plüss

3 500 Ft
2 975 Ft 15% megtakarítás
Adóval együtt
Mennyiség

redeem
Ennek a terméknek a megvásárlásával 59 hűségpont szerezhető . A kosarad összesen 59 pontot fog tartalmazni amit kuponra válthatsz be 59 Ft .


 Vásárlói értékelések
Még senki nem értékelte ezt a terméket
ezen a nyelven

Bővebb leírás

Worry kis Gondevő Sorgenfresser plüss

Mérete: 20 cm

Anyaga: puha anyag

Gyártó: Schmidt Spiele

Ha a gyerekek félnek a sötétben, félnek egyedül,azt gondolják, szörnyek jönnek elő a sötétben, nem szívesen mennek alszanak egyedül. Jelentéktelen szorongásnak tűnhet, de igazából nem az!

Próbáld ki a Gondevőket! Sokféle bajban tudnak segíteni, mert ők sokkal többet tudnak mint egy plüss. Minden figura egyedi, saját neve is van, és a „szája” helyén cipzár található. A cipzár pedig egy zsebet rejt, amibe a gyerekek bele tudják rejteni (leírni, vagy lerajzolni) az üzeneteiket, amelyek rendszerint szorongásról, különböző félelmekről, óvodai, iskolai kudarcokról szólnak, és amelyek legyőzésében nagyon sokat segíthet a Gondevő.

A gyermekeknek gyakran vannak ügyes-bajos gondjaik. Rémálmok, szörnyek, óvodai gondok. Ha ezeket a gondokat lerajzolják, vagy leírják, és a Gondevők szájába teszik, majd behúzzák a cipzárat, akkor a Gond-specialisták mindent megtesznek, hogy könnyebbé tegyék azok kezelését.

A képen látható állapotban és formában.

Játszani öröm, játszani jó... Nálunk mindenféle használt játék kapható!

 Vélemények

Legyen Ön az első, aki megírja véleményét !