Djeco Animambo: Maracas fa rumbatök
  • -15%
Djeco Animambo: Maracas fa rumbatök
  • Djeco Animambo: Maracas fa rumbatök

Djeco Animambo: Maracas fa rumbatök

1 db készleten

Djeco Animambo: Maracas fa rumbatök 

1 700 Ft
1 445 Ft 15% megtakarítás
Adóval együtt
Mennyiség

redeem
Ennek a terméknek a megvásárlásával 28 hűségpont szerezhető . A kosarad összesen 28 pontot fog tartalmazni amit kuponra válthatsz be 28 Ft .


 Vásárlói értékelések
Még senki nem értékelte ezt a terméket
ezen a nyelven

Bővebb leírás

Djeco Animambo: Maracas fa rumbatök 

Mérete: 20 cm

3 éves kortól ajánlott.

Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában igazi fából készült, festett, lakkozott vagy éppen natúr fajátékok, puzzle kirakósok, ügyességi játékok, építőkockák, baba játszókák széles választékban.

A képeken látható állapotban és formában.

Játszani öröm, játszani jó... Nálunk mindenféle használt játék kapható!

 Vélemények

Legyen Ön az első, aki megírja véleményét !