LEGO Friends 3061 City Park Café készlet
  • -15%
LEGO Friends 3061 City Park Café készlet
  • LEGO Friends 3061 City Park Café készlet

LEGO Friends 3061 City Park Café készlet

1 db készleten

LEGO Friends 3061 City Park Café készlet

7 900 Ft
6 715 Ft 15% megtakarítás
Adóval együtt
Mennyiség

redeem
Ennek a terméknek a megvásárlásával 134 hűségpont szerezhető . A kosarad összesen 134 pontot fog tartalmazni amit kuponra válthatsz be 134 Ft .


 Vásárlói értékelések
Még senki nem értékelte ezt a terméket
ezen a nyelven

Bővebb leírás

LEGO Friends 3061 City Park Café készlet - kisebb hiányosságokkal

7-12 éves korosztály számára

Alaplapok, ház építőelemek (ajtó, ablak, tető és tetőtér elem), Lego elektromos vonathoz sín elemek, trafó és még nagyon sokféle különleges LEGO kiegészítőt találhatsz honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában.

Egyedi összeállítások és csomagok, színes fakockák, minifigurák, járművek pilótákkal, fegyverek, hogy teljes legyen a játékélmény.

A Lego Friends öt karakterre, Andreára, Oliviara, Stephanie-ra, Miára és Emma-ra összpontosít, akik Heartlake Cityben élnek. Mindegyik karakternek sajátos érdeklődési köre van, mint például az állatbarát, a kozmetikus és a popsztár. A téma bemutatja házaikat, hobbijaikat, autóikat és kedvenc helyeiket, ahol szabadidejüket tölthetik.

Lego Friends a Lego építőjátékok termékcsaládja, amelyet elsősorban lányoknak terveztek. A 2012-ben elindított téma "mini-baba" figurákat mutatott be, amelyek körülbelül akkorák, mint a hagyományos Lego minifigurák, de részletesebbek és valósághűbbek.

Honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában számos Lego, Lego Duplo, sőt Primo építőelem, készlet és kiegészítő található széles választékban.

A képeken látható állapotban, formában és összeállításban.

Játszani öröm, játszani jó... Nálunk mindenféle használt játék kapható!

 Vélemények

Legyen Ön az első, aki megírja véleményét !