Monster High: Scaris Paraváros - Deuce Gorgon baba
  • -15%
Monster High: Scaris Paraváros Deuce Gorgon baba
  • Monster High: Scaris Paraváros Deuce Gorgon baba

Monster High: Scaris Paraváros Deuce Gorgon baba

1 db készleten

Monster High Scaris Paraváros: Deuce Gorgon baba - gyűjtői kiadás

8 900 Ft
7 565 Ft 15% megtakarítás
Adóval együtt
Mennyiség

redeem
Ennek a terméknek a megvásárlásával 151 hűségpont szerezhető . A kosarad összesen 151 pontot fog tartalmazni amit kuponra válthatsz be 151 Ft .


 Vásárlói értékelések
Még senki nem értékelte ezt a terméket
ezen a nyelven

Bővebb leírás

Monster High Scaris Paraváros: Deuce Gorgon baba

Szerezd meg ezt a különleges Deuce Gorgon babát, a medúza fiát! Cleóode Nile-vel jár, habár Cleo apukája és nővére, Nefera nem helyeslik kapcsolatukat.

Mérete: 29 cm

Gyártó: Mattel  2008

"A Nemzetközi Divatverseny már lassan kezdetét veszi a Monster High sulitól távoli Paravárosban, azonban ezek a divatmániás diákok természetesen ezen is részt akarnak venni! Deuce Gorgon barátaival együtt utazik Paravárosba, hogy a legjobb cuccokat elsőként vegyék szemügyre. Barátnője, Cleo De Nile nehezen engedte el Deuce-t, azonban a medúza leszármazottja mindenképp el akart menni a neves eseményre."

A Monster High újonnan megjelent játékgyűjtemény, könyvsorozat, animációs webfilmsorozat és egyben őrület is. Az egész egy suliban játszódik, ahova a legendás szörnyek gyerekei járnak. Tanulás mellett természetesen megvannak a mindennapi problémáik is, mint a pasik, fényképezkedés vagy épp hogy hogyan sminkelj, ha nem látod a tükörképed.

Honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában megtalálhatók a Monster High és Ever After High babák és kiegészítőik is széles választékban.

A képeken látható állapotban, formában és összeállításban.

Játszani öröm, játszani jó... Nálunk mindenféle használt játék kapható!

 Vélemények

Legyen Ön az első, aki megírja véleményét !