Nintendo Pokémon: Weavile figura - a Játékparadicsomban
  • -15%
Nintendo Pokémon: Weavile figura
  • Nintendo Pokémon: Weavile figura
  • Nintendo Pokémon: Weavile figura

Nintendo Pokémon: Weavile figura

1 db készleten

Nintendo Pokémon: Weavile figura

3 500 Ft
2 975 Ft 15% megtakarítás
Adóval együtt
Mennyiség

redeem
Ennek a terméknek a megvásárlásával 59 hűségpont szerezhető . A kosarad összesen 59 pontot fog tartalmazni amit kuponra válthatsz be 59 Ft .


 Vásárlói értékelések
Még senki nem értékelte ezt a terméket
ezen a nyelven

Bővebb leírás

Nintendo Pokémon: Weavile figura

Ritkaság! Gyűjteményed különleges darabja lehet.

Mérete: cm 

Gyártó: Nintendo Pokémon 2008

Weavile egy Sharp Claw (Éles Karom) típusú Pokémon. Megjelenését illetően kétlábú macska vagy menyétszerű állatra hasonlít. Teste nagy része fekete színű, a hátukon piros fültollal és két piros farktollal. Ezenkívül koronaszerű függelék van a fején és vörös gallér a nyakán. A homlokán egy sárga drágakő található. Szemük vörös, macskaszerű pupillákkal és sötét szempillákkal. 

A Weavile többnyire okosabb és ügyesebb, mint az átalakulás előtti formája. A vadonban körülbelül öt tagból álló falkában élnek, köztük az alacsonyabb osztályú Weavile és Sneasel, és jól tudják használni csapatmunkájukat a zsákmány levadászására. Alolan Sandshrew levadászásakor az egyik megfordítja, míg a másik végzetesen pusztító ütést mér. A legtöbb Weavile havas hegyekben vagy erdőkben él.

Weavil halálos pontossággal támadja meg ellenségeit. Három borotvaéles, visszahúzható karmával célozza meg a létfontosságú pontokat. Karcolásaik következményeként fagyási sérüléseket okozhatnak áldozataiknak.

A Weavile a Sneasel továbbfejlesztett formája.

Folyamatosan érkeznek hozzánk a Nintendo Super Mario, Pokémon, Sega Sonic The Hedgedog és más videojáték relikviák: plüssjátékok és műanyag figurák. Olyan darabok is, melyeket szinte lehetetlen már beszerezni.

Szerezd meg őket, hogy teljes legyen a kollekciód!

A képeken látható állapotban és formában.

Játszani öröm, játszani jó... Nálunk mindenféle használt játék kapható!

 Vélemények

Legyen Ön az első, aki megírja véleményét !