Der feuer Salamander A tűzszalamandra társasjáték
  • -15%

Der feuer Salamander A tűzszalamandra társasjáték

1 db készleten

Der feuer Salamander A tűzszalamandra  társasjáték

5 900 Ft
5 015 Ft 15% megtakarítás
Adóval együtt
Mennyiség

redeem
Ennek a terméknek a megvásárlásával 200 hűségpont szerezhető . A kosarad összesen 200 pontot fog tartalmazni amit kuponra válthatsz be 200 Ft .


 Vásárlói értékelések
Még senki nem értékelte ezt a terméket
ezen a nyelven

Bővebb leírás

Der feuer Salamander A tűzszalamandra  társasjáték

2-4 játékos részére 10 éves kortól

Játékidő: változó, 30 perctől 2 óráig is eltarthat a játékosok szándékától függően

Eleinte senki nem tudott semmi pontosat mondani a titokzatos kristályról. Soha nem látta senki. Csak sejteni lehetett, hogy úton vagyunk valami megfoghatatlan titok felfedezéséhez. Az idő folyamán több dologra is fény derült: a bölcsesség kövének is nevezték azt,a mit még soha senki emberfia nem látott.

Végül már mindenkinek csak egy vágya volt: a kristály birtoklása, és mindenki meg is próbálta megszerezni. A király meg volt róla győződve, hogy a kristály teljhatalmat fog neki biztosítani. A királyné meg volt róla bizonyosodva, hogy a legkiválóbb ékszerek és drágakövek neki járnak. A rabló mindent megtett, hogy övé legyen a kincs, mert gazdagságot remélt tőle. A szerzetes pedig szerette volna megakadályozni, hogy ez a drágaság méltatlan kezekbe kerüljön.

A játék célja

A játékosok mindig 2 fő célt követnek: egyrészt megpróbálnak 3 különböző típusú szalamandra-kártyához jutni, amit aztán nyíltan letehetnek. Másrészt pedig megpróbálnak a letett kombinációkkal egy előre meghatározott pontszámot elérni, mert mindegyik kombinációnak – ami egy szárny- egy sor- és egy kőmező-kártyából áll -, van egy előre meghatározott értéke, ami 1-84 közé esik (számolási példák később lesznek).

Aki elsőként éri el vagy haladja meg a lerakott kombinációjával az előre meghatározott pontértéket, az nyeri a játékot.

 

 Vélemények

Legyen Ön az első, aki megírja véleményét !