Vintage Piatnik Malawi társasjáték - a Játékparadicsomban
  • -15%
Vintage Piatnik Malawi társasjáték
  • Vintage Piatnik Malawi társasjáték

Vintage Piatnik Malawi társasjáték

1 db készleten

Vintage Piatnik Malawi társasjáték

10 900 Ft
9 265 Ft 15% megtakarítás
Adóval együtt
Mennyiség

redeem
Ennek a terméknek a megvásárlásával 185 hűségpont szerezhető . A kosarad összesen 185 pontot fog tartalmazni amit kuponra válthatsz be 185 Ft .


 Vásárlói értékelések
Még senki nem értékelte ezt a terméket
ezen a nyelven

Bővebb leírás

Vintage Piatnik Malawi társasjáték

10 éves kortól ajánlott, 2 játékos számára

Gyártó: Piatnik 

Év játéka 1986!

A játék célja: Helyezze az egyik bábuját az ellenfél hátsó sorára.

A játék menete: A játékosok mindegyike a hátsó sorukra állítja bábuját. Mindegyik figurára két golyót helyeznek. Most felváltva választanak egyet a következő három művelet közül.

1.Mozgás: A játékosok annyi mezőt mozgathatnak oldalra, előre vagy hátra, ahány bábunak van golyója, ha 4 golyója van, akkor 4 mezőt kell mozgatnia. A darabok nem ugrhatnak és nem változtathatnak irányt.

2. Megosztás: A játékosok elvehetik az összes labdát egy kiválasztott bábuból, és ráhelyezhetik egyet-egyet a többi bábujukra. Kivétel, ha egy toronynak hat golyója van, csak öt golyót lehet rátenni a másik öt bábura, így az egyik labda elveszik és kikerül a játékból.

3. Elfogás: Csak labdákat kell elkapni, darabokat nem. Az elfogó bábu és a fenyegetett bábu a saját mezőjén marad. Például egy fehér és egy barna darab két négyzetnyi távolságra van egymástól. Két, illetve három labdájuk van. A fehérek mozognak, és a fehér eltávolíthatja a három barna golyót a játékból, amíg nincs bábu a fehér és a barna bábu között. Azok a darabok, amelyeknek a labdáit elkapták, a labdák megosztásával újra aktiválhatók. Ezért a rögzítés csak korlátozza a mozgási lehetőségeket, a darabszám mindig változatlan marad. Ha egy játékos elveszíti az összes labdáját, már nem tud mozogni, és veszített.

Magyar nyelvű játékszabállyal.

A képeken látható állapotban és formában.

Játszani öröm, játszani jó... Nálunk mindenféle használt játék kapható!

 Vélemények

Legyen Ön az első, aki megírja véleményét !