4 első társasjátékom
  • -15%
4 erste Spiele 4 első társasjátékom
  • 4 erste Spiele 4 első társasjátékom
  • 4 erste Spiele 4 első társasjátékom
  • 4 erste Spiele 4 első társasjátékom
  • 4 erste Spiele 4 első társasjátékom
  • 4 erste Spiele 4 első társasjátékom

4 erste Spiele 4 első társasjátékom

2 db készleten

4 erste Spiele 4 első társasjátékom

3 900 Ft
3 315 Ft 15% megtakarítás
Adóval együtt
Mennyiség

redeem
Ennek a terméknek a megvásárlásával 66 hűségpont szerezhető . A kosarad összesen 66 pontot fog tartalmazni amit kuponra válthatsz be 66 Ft .


 Vásárlói értékelések
Még senki nem értékelte ezt a terméket
ezen a nyelven

Bővebb leírás

4 erste Spiele 4 első társasjátékom

3-6 éves korig, 1-6 játékosnak

Gyátó: Ravensburger 2008

Ezt a játékgyűjteményt olyan gyermekek számára állítottuk össze, akik még nem járnak iskolába.
Az itt található négy játék segítségével kisgyerekek is könnyen megtanulhatják a közös játék alapjait, mert a szabályok egyszerűek, a játékok rövid ideig tartanak, mégis vidámak és izgalmasak. Már a háromévesek is győzelmet arathatnak az idősebbek felett, mert csak színek és képek között kell eligazodniuk.

A „4 első kockajátékom” egyes játékai más-más játéktípust képviselnek, ezek nehézségi foka egymástól eltér.
A legkönnyebb a „Vár a fészek”:Ebben valamennyi játékosnak saját egyenes útja van, amelyen a dobókocka színének megfelelően lehet haladni. Az nyer, aki a fészket elsőnek éri el. Nézzük csak, talán valamiféle nyeremény is van benne! A hároméves gyerekek adottságaihoz igazodva ez a játék különösen rövid ideig tart.
A „Virágom, virágom”–ban minden gyereknek saját virágágyása van. Itta játékosok a dobókockával dobott színnek megfelelően jutnak virágformákhoz. Nagyobb gyerekek számára a „Virágom, virágom” –at a „csodacserép” beiktatásával vidám rabló- és nyereményjátékká lehet fejleszteni.
Az „Irány a kastély”–ban valamennyi gyerek ugyanazon a csigavonalban kanyarodó úton halad. Ezen már nehezebb játszani. Bizony, könnyen megtörténik, hogy a kicsik nem figyelik eléggé az út vonalát, és egy mezővel előrébb vagy hátrébb kötnek ki, esetleg egy körrel kijjebb vagy beljebb. A játékhoz tartozik még 12 különféle növényt és állatot ábrázoló kártya is, amelyek révén előrébb vagy hátrébb kerülhet az ember. Ebben a játékban is előfordul, hogy valamelyik bábu kiüt egy másikat.
A „Zamat – szimat”a legnehezebb játék. Itt a játékosok figuráikat – a játék állásától függően – minden játék irányban (de átlósan nem) mozgathatják. Egymást kiütni is szabad. Aki ügyes, és a szerencse is a kezére játszik, azé lesz a legtöbb kutyacsemegét ábrázoló kártya, s ezzel ő lesz a győztes.

Játszani öröm, játszani jó... Nálunk mindenféle használt játék kapható!

 Vélemények

Legyen Ön az első, aki megírja véleményét !