Ubongo társasjáték a Játékparadicsomban
  • -20%
Ubongo taktikai társasjáték
  • Ubongo taktikai társasjáték

Ubongo taktikai társasjáték

2 db készleten

Ubongo taktikai társasjáték

2 600 Ft
2 080 Ft 20% megtakarítás
Adóval együtt
Mennyiség

redeem
Ennek a terméknek a megvásárlásával 41 hűségpont szerezhető . A kosarad összesen 41 pontot fog tartalmazni amit kuponra válthatsz be 41 Ft .


 Vásárlói értékelések
Még senki nem értékelte ezt a terméket
ezen a nyelven

Bővebb leírás

Ubongo taktikai társasjáték

Taktikai és reakciójáték 8 éves kortól 2-4 játékos részére
Először állítsuk össze a két részből álló táblát, majd tegyünk a pályán található lyukakba egy-egy drágakövet. Ezután minden játékos választ magának egy bábut, és azt a táblán lévő piros mezők egyikére teszi. Egy mezőn több bábu is állhat. Minden játékos kap egy 12 alakzatból álló készletet.
A játékosok eldönthetik, hogy a feladatlap könnyebb - amit 3 alakzattal kell kitölteni - vagy nehezebb - 4 alakzattal kitöltendő - oldalát használják. Két játékos esetén 18, három játékos esetén pedig 9 feladatlapot visszateszünk a dobozba, azokra nem lesz szükség. Négy játékos esetén mind a 36 feladatot használjuk. Ha ez megtörtént, a feladatlapokat megkeverjük és a nem használt oldalukkal felfelé a tábla mellé helyezzük.
A játék vége:
A játék 9 körből áll. A kilencedik kör végén vége a játéknak.
Azt a színű drágakövet kell tekinteni, amelyikből a legtöbb van. Akinél ez a szám a legnagyobb, az nyeri a játékot. Ha ez több játékosnál egyenlő, akkor azt a színű drágakövet nézzük, amiből a második legtöbb van. Akinél ez a szám a nagyobb, az a nyertes.

Játszani öröm, játszani jó... Nálunk mindenféle használt játék kapható!

 Vélemények

Legyen Ön az első, aki megírja véleményét !